Snart så

Ja, nu är det inte långt kvar innan jag ska åka till sminkning och väntar på mina 3 minuter. I kvällens program av Förkväll ska Fadde hälsotestas. Spännande! Undrar vilka råd han får…?

förkväll fadde

 

 

 

 

 

Det mest spännande är nog vad jag och programledarna kommer att prata om. 3 minuter går ju sååå fort!

När vi onsdagsexperter från MåBra var på medieträning – ja, vi fick förmånen att filmas framför tevekamera med en ”riktig” programledare och sedan utvärderas av ett riktigt proffs – så upptäckte jag att jag har otroligt lätt att prata på. Jag har ju såååå mycket jag vill säga och jag vill få fram ALLA mina teorier på en gång. Nu när jag har ”chansen”.

Hur första inspelningen blev. Mja. Du kan ju tänka själv. Programledaren fick inte en syl i vädret under mina 3 minutrar :-) . Då satt jag faktiskt och gömde mig bakom händerna när jag tittade, och framför allt lyssnade, på mig själv. Pratar jag verkligen så där mycket? Hmmm… funkar i alla fall inte bra i teve när det är kort tid. Det är ju en annan sak när jag har heldagsutbildningar.

Så idag. Kort. Koncist. Få ord i varje mening. Japp. Jag har peppat mig.

Och sen när intressanta frågor dyker upp så blir jag inte förvånad om jag lätt halkar in på ett sidospår. Men jag ska tänka på mina instabila och barfotaskor som jag har på mig och fokusera allt dit.

Det ska bli otroligt roligt i kväll. Och sen får jag se vad jag egentligen sa. Hur som helst – jag vet vad jag står för och vad som är viktigt. Sen gäller det bara att få stopp på ordflödet så det passar 3-minuters formatet i teve.

Får se om jag gömmer mig bakom mina egna händer när jag kollar in mig själv på TV4s hemsida ikväll… Det är den mest jobbiga delen – att se sig själv. Och att höra sig själv. Ja, alla ni ledare på AstraZeneca som jag just nu håller på att videoutvärdera. Jag vet vad ni går igenom när vi ska se på era filmer tillsammans. Och ändå är det ju så otroligt att utmana sig själv och kolla inspelningar. Vad GÖR jag egentligen? Hur ser jag ut? Vad har jag för olater för mig?

Om du hittar konkreta tips från kvällen sändning får du gärna lägga in dem här på bloggen. Jag är nyfiken!

Oj vad det här ska bli skoj!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Snart så

 1. Petra skriver:

  Lycka till! Kram/Petra

 2. Liisa skriver:

  Jag tyckte du blev mycket bra! Kort och bra information. Snygg var du också:-)
  Liisa

 3. Everette Kasky skriver:

  My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>