Bra kosttips till barn

Ja, även om det inte blir någon mer träning i Sweden Sport Academy för mig så fick jag ett bra nyhetsbrev från dem om barn och kost. Riktigt bra faktiskt! 

 Här kan du läsa det.

Jag instämmer med allt – förutom att barnen ska dricka fettfri mjölk. Jag tror det är mycket bättre att dricka så naturlig dryck som möjligt, och då även mjölk med fett i. Drick mindre mängd i stället.

Sen tror jag inte heller att de mättade fetterna behöver begränsas. Jag tror i stället att de är helt naturliga och kan ätas. Problemet är i stället att vi äter för lite grönsaker och frukter tillsammmans med det mättade fettet. Och att livsmedlen med mättade fetter många gånger är hårt processade vilket inte är så bra för kroppen.

Men i övrigt – ett riktigt bra nyhetsbrev. Värt att läsa!

Det här inlägget postades i Mat och matvanor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>