Imorgon är det dags

Tänja på gränserna vad en kropp förmår. Styrka, spänst, smidighet, explosivitet, timing, kroppskontroll. Allt blandat med cool ashäftig musik, poesi, dans, cirkus, basketdribbling…

Jag vet att det låter lite rubbat. Men det är upplevelsen av förra föreställningen med 7 fingers Traces som du kan kolla på här. Imorgon är det dags igen. Deras nya föreställning PSY har premiär idag. Imorgon ska jag se dem.

PSY

Du hör att mina förväntningar är rätt högt ställda. Jag ska faktiskt försöka att dra ned dem lite. Annars är risken överhängande att bli besviken. Även om det är bra kanske det är på annat sätt än jag tänkt. Och då kan det kännas ”fel”.

Och samtidigt… 7 fingers är något av det bästa jag någonsin sett! Kolla om det finns biljetter kvar, så får du en fantastisk upplevelse – det är jag säker på. Här är hemsidan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Imorgon är det dags

  1. Jewell Mcvoy skriver:

    Good ?V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>