Imorgon är det dags

Tänja på gränserna vad en kropp förmår. Styrka, spänst, smidighet, explosivitet, timing, kroppskontroll. Allt blandat med cool ashäftig musik, poesi, dans, cirkus, basketdribbling…

Jag vet att det låter lite rubbat. Men det är upplevelsen av förra föreställningen med 7 fingers Traces som du kan kolla på här. Imorgon är det dags igen. Deras nya föreställning PSY har premiär idag. Imorgon ska jag se dem.

PSY

Du hör att mina förväntningar är rätt högt ställda. Jag ska faktiskt försöka att dra ned dem lite. Annars är risken överhängande att bli besviken. Även om det är bra kanske det är på annat sätt än jag tänkt. Och då kan det kännas ”fel”.

Och samtidigt… 7 fingers är något av det bästa jag någonsin sett! Kolla om det finns biljetter kvar, så får du en fantastisk upplevelse – det är jag säker på. Här är hemsidan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>