Inte bara snygg

Snön fullkomligen vräker ned när jag kommer hem. Garageuppfarten är helt översnöad – ingen möjlighet att få upp dörren utan att först skotta. Jaaa, det är ju det här som jag tränar för!

Att orka med vardagen. Ha en stark och stabil kropp som jag kan använda när jag behöver den. Som nu. När jag ska skotta mig fram till både dörr och garage.

Lägg av alla gnällspikar! Nu finns ju chansen att använda alla kvaliteter som du tränar. Känna att kroppen funkar i verkligheten också. Inte bara framför spegeln i gymmet. För visst vill du känna att du kan använda dina muskler och din kropp? Så klart kan det vara skoj att kroppen ser bra ut också. Och samtidigt ska den ju gå att använda.

Så passa på att göra någon granne glad – skotta hans/hennes uppfart också. Tjoho! Det snöar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Inte bara snygg

 1. Jenny skriver:

  Jag skyfflade bort plogvall åt grannen idag fastän vi knappt talas vid. Men de har glatt överraskat mig ibland då vi varit insnöade och jag knappt kommit ut med barnvagnen. Så nu var det ”pay back” då jag äntligen kan känna att min rygg håller lite igen. Core träning är nyckeln till glatt liv för mig. Tack Katarina för att du är så positiv! /Jenny på Gym o Sim

 2. admin skriver:

  Härligt :-) !

 3. Ullis skriver:

  Ha, ha, härlig inställning. Jag gillar inte snö men tycker faktiskt att det är skönt att skotta snö, och det jag gillar meet med det är att man inte kan låta bli att skotta när det vräker ner snö, det tvingar dig till rörelse. Och man blir ju härligt trött av fysiskt jobb och frisk luft.

 4. admin skriver:

  Eller hur!?! Skönt att känna att kroppen orkar jobba och man har krafter kvar!

 5. Steve Kepley skriver:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>