Samma resultat igen? Va!?!

En dåre är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig OLIKA resultat varje gång.

Nej, jag har tyvärr inte kommit på talesättet själv. Men det är klokt ändå :-) .

Ja, hur ofta gör vi inte just det här? Gör samma sak om och om igen. Och tror att resultatet ska bli annorlunda. Hoppas på det. Bara den här gången. Kanske. Eller…? Näe. Inte nu heller. Märkligt!!

CBR003523

Många går på en diet och går ner i vikt. Sen startar de med samma mat- och motionsvanor som innan dieten. Och blir så förvånade att de går upp till samma vikt igen. Men det är väl rätt självklart! Vissa börjar träna hårt men slutar av någon anledning. Och så förvånas de över att de blir otränade igen. Eller att de får ont på samma ställen i kroppen som tidigare. Hmmmmm… låt mig fundera…

Så varför inte bestämma dig att denna gång göra något ANNORLUNDA? Och fortsätt med det. För att på så sätt nå andra resultat. Då har du i alla fall en ärlig chans att nå nya resultat.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Samma resultat igen? Va!?!

  1. Johnnie Matthies skriver:

    I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>