Ett hjärta med kemikalier

Alla hjärtans dag igår. Vad gav du dina nära och kära? Några illröda gelehjärtan som kryllar av kemiska tillsatser? Eller kanske en processad bakelse fylld med transfetter? Eller gav du kanske en härlig stund tillsammans? Allt har sin tid. Allt har sin plats.
Love (Two red hearts)

Du som följer min blogg vet att jag ofta tänker på vad vi belönar oss med, och vad vi väljer när vi ska ha det mysigt med våra nära och kära. Så frågan dyker så klart upp på alla hjärtans dag. En dag då vi ska ge något härligt som vi gillar till dem som står oss nära. Något som gör gott. Som både kropp och själ blir glad av. Vad valde du?

Själv blev det träning på Bodies in Motion med mina barn och min sambo. Killarna tycker det är en högtidsstund att få vara på klubben och träna. Visst, sen fick de fika också – kanske inte så sunt men ändå.

När kroppen var nöjd bowlade vi en timme. Riktigt skoj. Första gången jag gjorde det med båda barnen. Även lillebror på 4 år lyckades hysta iväg klotet och slå ned alla käglor några gånger.

God choklad fick jag. Fina tyghjärtan till mina barn. Härliga stunder med prat och samvaro. Tid att bara vara. Vad min sambo fick? Det säger jag inte…

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>