Skakande ben

Dags att träna årets skidmuskler! Ja, i dag är det premiärdags för skidåkning för året. Blir några timmars åkning här i Stockholmsbackarna med barnen. Perfekt start för dem inför kommande skidvecka i Sälen. Och perfekt start för mina benmuskler att stå i plogställning flera timmar i sträck med en liten kille mellan benen.

42-15645632

Jag minns mycket tydligt de gånger vi plogat nedför snögubbebacken i Lindvallen för att ta oss ned till Snögubbeborg. En i början rätt brant backe – i alla fall om man har en liten skidåkare som trycker skidorna nedåt i backen med all kraft. Isigt och stora höga med snö för alla skråar/kanar ned på sidan för de inte lyckats få fast kanterna och få skärande svängar.

Helt slut i benen har jag varit efter 4 åk i 90 graders position under tiden jag spjärnat för att hålla ihop benen. Det är i sådana lägen som jag funderar på hur de som inte tränar något alls orkar med. Hur kan de orka åka så en hel dag? Eller struntar de i att åka? Jag har ändå hög kapacitet i mina ben. Stark och uthållig. Och explosiv.

Nåja. Nu är det i alla fall premiär. Gundade i går med 1 tim och 20 min löpning. Kanske inte det smartaste… men det var skönt! Rapport följer :-) .

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skakande ben

  1. Elyse Long skriver:

    With every thing which appears to be building throughout this specific area, a significant percentage of perspectives are actually very exciting. On the other hand, I beg your pardon, but I do not subscribe to your entire theory, all be it refreshing none the less. It seems to me that your commentary are actually not totally justified and in fact you are yourself not even thoroughly confident of your assertion. In any case I did enjoy reading it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>