Snö ger bättre hälsa!

Kallt, inställda tunnelbanor, sena bussar, stoppade tåg, massor med snö, is, halt… Japp det är vinter. I nästan varje tidning kan man läsa om hur mycket snön och kylan kostar oss i pengar och uteblivna intäkter. Ja, visst är det trist.

Jag tycker det vore skoj att ÄVEN läsa om hur mycket vi vinner i hälsa. Jag menar. Titta bara här i Stockholm nu när tunnelbanan har stått stilla de senaste två dagarna. Hur många har inte gått? Undrar hur många extra steg Stockholmarna tillsammans har samlat ihop. Vilken vinst för hälsan!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snö ger bättre hälsa!

  1. Tomas Lucius skriver:

    Only wanna input on few general things, The website layout is perfect, the content is very excellent. ”The enemy is anybody who’s going to get you killed, no matter which side he’s on.” by Joseph Heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>