Teknikens under

”…batteriet går inte att ladda. Du måste använda ett SonyEricsson batteri…” Va? Vad är det för skämt? Det är ju exakt samma batteri som igår. Och alla andra dagar innan! Förbaskade mobil. Fattar du noll?

Gaaah. Då är jag utan mobil. Lugnt och tyst är första tanken. Skööönt! Men sen – min 7-åring ska så klart på skolutflykt och vintersporta en hel dag idag. Tänk om något händer och de vill få tag i mig. Just den här dagen har jag ingen mobil!

Och så har jag ju IGEN slarvat med backup av min telefonbok. Suck. Samma sak hände ju i somras och då slutade det med att jag var av med över 200 kontakter. Hmmm. Borde ha lärt mig något av det. Men icke sa nicke. Ingen backup nu heller. Nåja, ska ta mig till en mobilaffär och se om det bara är batteriet som det är fel på. Men jag testade Joses batteri nu på morgonen. Men mobilen fattade lika lite av det. Trodde att det också var något utomjordiskt som jag försökte stoppa in i den.

Tänk vad vi är beroende av teknik! Den är toppen när den funkar. Men när den brister står och faller vi lätt med den.

Hmmm… det påminner mig om att jag ska backup på min dator IDAG. OM den också skulle krascha.

Har man inte jobb så skaffar man sig. Härligt att inte vara sysslolös i alla fall… (eller hur man nu ska hitta något positivt i det här).

Tjo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Teknikens under

  1. Jed Sadlier skriver:

    Really clear website , regards for this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>