Att våga likt en 4-åring!

SKIDSKOLA FÖR MIN 4 ÅRING HÄR I SÄLEN. EN LEKTION . iNNAN HAR HAN ÅKT MELLAN MINA BEN. NU PÅ TRANSPORTEN TILL EN LÄNGRE BACKE: JAG ÅKER SJÄLV! COOLT! TÄNK ATT HA SAMMA NYFIKENHET, SAMMA TILLTRO TILL SIG SJÄLV SOM VUXEN. EN LEKTION: DET HÄR KLARAR JAG. FANTASTISKT!   JA, JAG FÅR BARA FRAM VERSALER PÅ MIN IPHONE HÄR… MORRMORR…

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att våga likt en 4-åring!

  1. Drew Neathery skriver:

    I like your writing style genuinely loving this internet site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>