Nu är det vår!

Går du utan mössa? Sån fånig fråga att ställa till en vuxen som går hemifrån på morgonen. Ja, eller i alla fall kändes klockan som rätt tidig när hoJose gick till klubben för att förbereda dagens pass klockan 9.00 på lördagen. Ja, blev svaret. Det är vår!

Tjoho! Ett säkert vårtecken! Jose utan mössa! Nu är det vår!

j0341692

Och visst känns det så. Små, små gröna skott tittar fram i rabatten vid garaget. Mellan nedtryckta blåbärsbuskar (amerikanska saker som är cirka 50 cm höga) vågar de sig upp för att kolla läget. Mer snö på väg? Mer takras av snö och is? Näe, verkar nog rätt säkert…

Vi har en intern tävling om vem som gissar närmast: hur länge kommer snöhögen de plogat upp mitt på gräsmattan i parken att ligga kvar. Jag har siktat på mitten av april. Jose tidigare än så. För en gångs skull hoppas jag att jag förlorar… :-)

Härlig dag i vårvädret!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu är det vår!

  1. Colin Carnett skriver:

    It is in point of fact a great and helpful piece of info. I’m happy that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>