Smygande flodhäst som flagga

Cool, beslöjad och sexig smyger hon runt stången som en panter. ”Ta ut rörelserna” säger hon. ”Känn er snygga! Titta på er själva i spegeln”.
Hrmmppffff!! Ha, ha, ha. Jag som för en sekund sedan nästan kände mig som Anna som likt en panter smyger runt sin stång på Sthlmpole, får en skrattattack som fastnar i halsen när jag lyder hennes råd att titta på mig själv i spegeln. Moahaha… näemen hur ser jag ut!?! Panter…? Neä, jag vet inte riktigt vilket djur jag skulle beskriva synen som. Men det är långt ifrån en panter i alla fall!

Så jag tar ett raskt beslut: ingen mer titt i spegeln! Bara kolla in Anna. Och se hur hon gör. Hmmm. Nu känns det genast bättre igen.

Men även om jag har långt till pantersmygandet så är jag rätt stolt ändå. Jag kunde NÄSTAN utföra flaggan. Alltså trycka ut kroppen vertikalt från stången. Nästan! Anna sa att hon tränat i flera år för att göra den och blir slagen av mig efter 10 minuter på stången. Fniss, fniss… Fast hon kanske bara sa det för att vara snäll. För att dämpa mina flodhästtankar om mig själv.

IMG_0070

Vi var i alla fall 10 tjejer som var på Sthlmpole på Hagagatan i Stockholm och testade strip-aerobics och poledance. Utrustade med gula diskhandskar, en trasa att gnida stången med, en hästpiska och en stol fick vi ta plats vid var sin stång. Ja, det kändes just så suspekt som det låter. Men så himla kul vi hade! Riktigt skoj! Och bra träning var det också. Jag funderar starkt på att köpa hem en stång för hemträning. Jose blev jätteglad och svarade ”JA” direkt. Fast jag hade tänkt ha den i hallen där nere för att just TRÄNA.

Fast de där armhävningarna får de nog byta namn på. Vi låg på rad vid spegeln, alla 10 tjejer (vissa i bara trosor och top sedan kläderna rykt) och skulle göra armhävningar. Fast det var att  jucka upp och ned med rumpan. Ha, ha, haaa. Och sen ökade tempot. Snacka om Duracelltempo. Oj, oj… sååå vi skrattade när vi såg fotona och filmen efteråt! Magkramp! Hoppas Camilla får med sig lika roliga upplevelser som jag från den dagen  och kvällen! Det här var nämligen starten på hennes möhippa.

Sedan blev det Redcordträning på bodiesinmotion (www.clubbim.se) med världens bästa Jose. Och så en fantastiskt god tjejmiddag hos Gabbi som hon och hennes underbara dotter hade lagat – tapas. En riktigt skön och lyckad dag.

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Smygande flodhäst som flagga

 1. Camilla skriver:

  Var verkligen en heeeelt fantastisk dag/kväll o har så sjuk träningsvärk idag så jag vill inte ens tänka på morgondagen =)

 2. Jenny skriver:

  Lägg ut filmen i bloggen vettja. Låter helt galet så det skulle man ju vilja se. Kram/Jenny

 3. Elin skriver:

  Jag testade poledance förra året och kände mig precis som du, mer flodhäst än panter. Undvek konsekvent att titta i spegeln. Hade blåmärken på mer än ett ställe efteråt plus gryyym träningsvärk.

 4. admin skriver:

  Filmen går tyvärr under censurens lagar. Vissa vill inte ha sina guppande rumpor på internet :-) . Så fantasin får flöda fritt när ni tänker på våra ”armhävningar”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>