Vuxenpoäng…?

Japp, då var den längsta – i tid mätt – Sälenresan avklarad. 28 timmar från dörr till dörr! Nästan ett fall för Rekordbyrån…

Jag är så stolt över mig själv. Att jag stannade till i Gävle över natten. I dag var vägarna isfria, bara att gasa på. Slaskigt, ja. Blött, ja. Men fast mark under hjulen.

Jag är annars den där typen som alltid SKA göra det jag har bestämt mig för. Kosta vad det kosta vill. Har jag sagt det – då blir det så. Ofta är det ju en bra egenskap – exempelvis när det gäller att slutföra jobb. Men ibland kan det bli dumdristigt. Woxnerud á la 10 år yngre hade självklart kört ända hem igår kväll. Trots trötthet, is, halka och snöyra här i Stockholm. Kosta vad det kosta vill.

Så jag är stolt över mitt beslut igår. Att stanna. Inte ge upp. Men ändra planerna. Till något klokare. Och barnen blev jätteglad – ett extra äventyr på hotell! Perfekt! I stället för dagis och skola.

Kanske några vuxenpoäng…?

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>