Hänga med barnen

Efter soliga och fina dagar hittills med lite ”lagom” varmt på 21 grader blev det  mulet idag mitt på dagen. Förmiddagen var solig vid poolen där vi alla bleka Skandinaver låg och försökte få lite färg medan lokalbefolkningen gick med långbyxor och långärmat och skakade på huvudet åt oss. Undrar vad de tänker egentligen :-) . Tokiga svenskar.

Så kom molnen och till och med de mest hoppfulla lämnade poolen. Vi tog en runda minigolf i stället. Innan dess var det studsmatta för barnen, efter det var det studsmatta och på kvällen direkt efter maten…studsmatta.

Jag har tänkt på det förut, och tänkte idag igen. Tänk om vi vuxna skulle försöka hänga med barnen en hel dag i deras tempo. Med deras spring och lek. Jag tror de flesta skulle orka några timmar. Max! Då skulle det nog finnas några mindre kilo vita kroppar att steka vid poolen.

Det här inlägget postades i Motion och rörelse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>