Hög målsättning som Bounce

Vi var och såg Bounce på Globen igår. Helt fantastiskt. När vi stod där i kön utanför sa vi att tänk vad coolt att så många personer kommer till Globen för att se en svensk dansgrupp. Häftigt. Och föreställningen var sååå bra! Ahhhh, jag vill också kunna :-) !

bounce01

I Svenska Dagbladet var det idag en intervju med gruppen och där stod det att Bouncarna först bara hade skrattat när David kommit med förslaget att de ska spela i Globen. Men sen ju mer de pratade om det desto mer verkligt blev målet. Och nu, ett år senare, fyller de Globen. I tre dagar!!

Ja, det gäller att våga sätta höga mål. Att sätta dem längre fram och större än man först tror man klarar av. När man daglig dags går och tänker på målet så blir det allt mer realistiskt. Man skrattar inte längre åt sitt ”ouppnåeliga” mål. Det blir realistiskt.

Gör du så?

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>