Nya tidens festblåseskor!

Nya tidens galaskor? MBT! Ja, i alla fall hade jag det till min urtjusiga festblåsa när jag var tärna och toastmaster på min riktigt goda vän Camillas bröllop igår.

DSC07792

Jag blev så glad när hon sa att hon själv tänkte ha MBT under brudklänningen. Det är ju fantastiskt sköna skor som även hon gillar. Så hennes val var först självklart – i stället för att vingla omkring i höga pumps en hel dag valde hon skönare skor under klänningen – skor som ändå inte syns! Detta trots att Camilla är en pärla på högklackat och ofta kan tänka sig att ha ”stå-stilla-i-baren-och-hänga-skor”, allstå skor som man inte kan ta ett steg med. Skor skor som jag har RIKTIGT svårt för. Vad ska jag med sådana till om jag inte ens kan gå? Se snygg ut? Äh, då får det vara för min del.

Nåja, när hon valde MBT till brudklänningen så fick jag också ha det till min blåsa. Jippi! Dagen började 09.00 och slutade 01.30. Jag mådde som en prinsessa i fötterna och i kroppen. Många andra – som startade festdagen kl 15.45 – hade ont i fötterna redan efter middagen. Bra skoval!

 DSC07831

Men sen visade det sig att brudens klänning blev för kort med MBT. Så hon fick ta lägre ”vanliga” gympaskoaktiga ballerinaskor. Men jag, jag körde med mina MBT :-) .

DSC07826

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>