Än lever hederligheten

Vinter till sommar. Nya kläder. Nya jackor. Nya väskor. Nya rutiner. Ja visst kan man tycka, so what? Men det gäller att veta var man ska ha plånbok, telefon och allt annat.

Igår: måndag morgon, start av ny kurs. In och köpa material på väg till BiM. På AGE ska jag betala kalaset. Och upptäcker till min fasa att jag inte har någon plånbok! Neeeej! Inget material = hackig kursstart (ja, jag hade så jag kunde fixa pärmar och sånt men ändå). Då visade sig killen på AGE Globen vara en riktig pärla. Jag fick köpa på krita! Han kände igen mig. Jag brukar handla allt där så de morsar och så . Men att få handla på krita…. åhhh så sjysst! Han tyckte han kände igen mig från en bok som han har, och det kan ju stämma. Sen när han fick SISU Idrottsböckers bokkatalog i sin hand såg han att jag var jag (ja, jag hade sådana tidningar i bilen :-) ). Så jag fick med mig allt jag behövde.

Tillbaka snabbt på lunchen med en blomma som tack, och betala allt.

Stort stort tack AGE i Globen för att ni är så sjyssta. Än lever hederligheten i storstaden. Än törs vi lite – i alla fall liiiite – på människor. Känns bra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Än lever hederligheten

  1. Nila Allenbach skriver:

    Would you be all in favour of exchanging hyperlinks?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>