Helt nytt tänk

Då är vår 5 dagars funktionella tränarutbildning avslutad, med mycket nöjda deltagare. ”Helt nytt tänk som skiljer sig helt från alla de utbildningar som annars finns” var det flera som sa. ”Ni MÅSTE ut med det här tydligare” var det andra som sa.

Det är skönt att höra att det som jag och Jose gör funkar, och uppskattas. Att vi har ett nytt tänk. För det vet vi båda att vi har. Och då är det roligt att även andra uppfattar det. Som den gamla räven Tommy Jonsson på SSIF, som jag jobbat med tillsammans och parallellt med under de sista 15 åren. Riktigt skoj att han uppfattar det så.

Vad det är som är så nytt? Vi knyter ihop träning med fysträning och med korrektiv träning på ett sätt som är enkelt och förståeligt. Så att du som tränare lättare kan förstå vad sjukgymnaster pysslar med och ta över där sjukgymnasten släpper sin patient. Och så för vi hela resonemanget vidare till fysträning där vi kör vårt eget koncept med ”OCH-träning”. Vi säger inte: gör så här i stället. Vi säger gör så här OCKSÅ.

Tack för fantastiskt roliga dagar! Underbart med sköna människor omkring sig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Helt nytt tänk

  1. Clara Gurry skriver:

    After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>