Bättre tider…

Jo, tack. Jag mår bättre nu. Bara en seg och envis hosta som dröjer sig kvar. Och lite feber idag. Känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag bokade bort saker idag och bara var hemma och vilade och kurerade mig. Känns riktigt bra. Och nödvändigt. Vuxenpoäng! Imorgon satsar jag på att träna. Ett LUGNT pass - jag lovar. För det tar några pass innan man åter är tillbaka på den gamla nivån.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bättre tider…

  1. Neta Kalman skriver:

    I got what you intend, appreciate it for putting up.Woh I am glad to find this website through google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>