Mot ömma muskler

Jag fick en fråga idag från en PT kund kring ömmande muskler, och en annan om irritation under foten – som plantarfascit. Här finns det en massa att göra för att undersöka orsaken till det onda – något som är viktigt för att undvik att få ont igen. Samtidigt kan man göra en del för att lindra just nu.

Ett bra hjälpmedel ”just nu” är linimentet Percutane. Testa det om du inte har det tidigare. Det linimentet används av iron man – deltagare. Riktigt verksamt. Riktigt bra. Att behandla och lindra för stunden. Sen ska man så klart göra något åt orsaken också. Percutane hittar du hos Access Rehab www.accessrehab.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mot ömma muskler

  1. Eddie Odowd skriver:

    Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>