Nya SISU böckerna ute nu!

Nu har mina och Joses nya träningsböcker med tillhörande dvd kommit ut på SISU! Du som är me d i Idrottens Bokklubb har redan fått hem dem i brevlådan. Och du som inte är med får beställa dem själv på www.sisuidrottsbocker.se Riktigt kul att se den färdiga produkten. Det var bok nr 15 och 16 i samlingen – som jag gett ut antingen som medförfattare eller författare. Plus några träningshäften. Snart blir det väl kalas…:-) Tänkte ta det vid nr 20.

Skön läsning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>