Sommartider på bloggen

Ja, sommaren har kommit och är över mig och oss. Jag själv passar på att ta ledigt så mycket jag kan de veckor som jag har mina barn hos mig. Så det blir mest varannan veckas jobb. Känns faktiskt riktigt skönt. Jag får nog passa mig så jag inte vänjer mig och gör det till en vana även till hösten…

CB013971

Under sommaren kommer jag att blogga mer oregelbundet. Ibland kommer det bli en massa inlägg på rad. Och ibland dröjer det kanske upp till 5 dagar innan nästa inlägg kommer. Så kom tillbaka till min sida minst någon gång i veckan, så missar du inget.

42-15681486

Jag önskar dig en riktigt härlig sommar! Njut av tiden, även om du jobbar. Ta vara på stunder och var nära de du gillar och uppskattar – de som ger dig frid och glädje i själen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sommartider på bloggen

  1. Era Brocklebank skriver:

    I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>