Mot den finska urskogen

Nu bär det av till den finska urskogen för att samla ”sisu” inför det kommande året. Jag och mina barn åker på semester till en stor gård med heltimrade väggar, torv mellan stockarna, väggfasta bänkar och långbord under 2-3 veckor. Underbart!!! Tystnad, lugn, tid för reflektion och samvaro. Jag kommer då att skriva lite sporadiskt här på bloggen.

CB030308

Vecka 33 är jag åter på plats och drar igång hösten med fulla segel. Och fylld av sisu.

Sköna sommardagar önskar jag dig. Passa på att fylla på dina egna förråd av sisu - på ditt eget vis – så du är fylld och rofylld inför hösten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>