Snart bort med täckpappen…!

Jaaaa! Idag har parketten kommit. Parketten till vårt golv nere i källaren. Vi som väntat hela veckan. Nu blir det målning sista omgången på väggarna och sen på med parketten på golvvärmen. Och så är hallen klar! Wow! Härligt! Ja, först ska den extra kylen och frysen bäras in till sina ordnarie platser i pannrummet. Nu tronar de mitt på hallgolvet på en träskiva ovanpå värmegolvet.

Sen ska vi bara få dit listerna så börjar det bli klart!

Och gästrummet är också på gång. Lite efterstrykning med sista färgen är kvar. Och så lister här med. Så nu börjar vi närma oss slutet på det här fix-projektet. Perfekt. För på måndag kommer barnen hem till huset igen och då är det skönt om den värsta målarfärgen är utvädrad.

Om det blir fint? Jag tror det. Återkommer när täckpappen är borta från alla golv…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>