Stolt – av två kilometer!

Dagens prestation: två kilometer Bungy Pump stavgång. Och jag är så stolt över mig själv!

Varför? Jo, för att det är första motionsrundan – som blev i form av Bungy Pump – sedan jag fick lättare diskpajj i ryggen. OCH för att jag lyckades begränsa mig till två kilometer. Bra jobbat Katarina!

Jag är – som många andra  – bra på att ge andra råd och rekommendationer, men inte alls lika bra på att ge mig själv råden. Eller att följa dem. Jag kör på, huvudet i väggen oftast. Tack och lov är jag välsignad med en kropp som är stark och som håller. För det mesta. Seg och uthållig. Och envis. Men just nu får jag äta upp lite av det ”dumma/härliga/onödiga” som jag gjort tidigare. Så jag är mäkta stolt över att jag höll mig till mina två kilometer stavgång. Hur det kändes? Bra! Underbart!

Heja Bungy Pump! www.bungypump.se

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2011. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stolt – av två kilometer!

  1. Alberto Schweder skriver:

    I just could not leave your site prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual provide on your visitors? Is gonna be again frequently to investigate cross-check new posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>