Ziiiipppp sa det i ryggen

Så onödigt! Just när träningen går lysande och jag har världens flyt så tar jag en vattenfylld boll och ska kasta iväg – ouppvärmd. Tar den från sidan – ja, den väger några kilo – och vrider runt framåt samtidigt som jag kastar. Ziiiippp säger det längs ryggen, långt ned i ländryggen. HUGG! Aj! Det där var inget bra. Känns nästan som ett mikrodiskbråck. Men det är det nog inte. Säkert bara någon form av muskelirritation. (Hoppas jag).

Så nu sitter jag här och funderar på vad det smartaste är att göra. Ska snart gå in och hänga mig i en ribbstol. Alltså i armarna och låta ryggen hänga ned fritt. Det brukar vara skönt och få muskler att slappna av. Och dra in en ev utbuktning på disken.

Så onödigt! Som vanligt. Men men. Får se hur det fortsatta arbetet hemma i huset kommer att funka.

Skön fredag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ziiiipppp sa det i ryggen

  1. Miguel Austill skriver:

    I am often to running a blog and i actually admire your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and keep checking for brand new information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>