Ibland funkar hot-ivation

Ok, jag blev skrämd. Rädd. Och det är väl enda sättet att få stopp på mig. Jag har i princip rörelseförbud nu och 3-6 veckor framåt. Inte gör något som får kotorna och diskarna att röra sig i sidled (skjuvkraft). Alltså undvik mig att böja mig framåt, bädda sängen, sitta i bilen, lyfta saker framför kroppen… en hel massa praktiska saker i vardagen också alltså.

Risken om jag gör det här är att diskarna rör sig mer bakåt och ger kroniska besvär. Upp till 20 års tid. Hmmm… att då at det lugnt i några veckor till är ett ganska lätt val.

Det trista är att jag inte kan spela in en träningsdvd som vi bokad nu på onsdag. Det får vänta några veckor. Bättre ta det lite lugnt nu så blir jag bättre sen.

Ibland funkar hot-ivation på mig. För att få stopp på min aktivitet är det nog nästa bara det som funkar. Att få mig att fatta och inse mitt eget bästa. Det är lätt att se utifrån och ge andra råd, men svårare att ge råd till sig själv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ibland funkar hot-ivation

  1. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>