Läkarsvar

Då fick jag tag i min läkare per telefon. Diskglidning kallade han det för. Allra längst ned i ryggraden (antar det är L5-S1 då). Trycker åt båda sidorna, mest mot höger. Central smärta. Japp, precis.

00438791

Jag ska till honom imorgon och prata mer ingående. Se vad som hänt och vad jag kan göra nu. Blir spännande. Känns alltid bra att veta hur det ser ut för då kan jag också lättare avgöra vad jag kan göra. Och inte göra.

Känns samtidigt som en lättnad någonstans. Jag är inte inbillningssjuk. Inte för att jag egentligen tror det men ändå. Ingen tror liksom på att jag har fick rejält ont och ingen tror riktigt på min diagnos diskpåverkan eller mildare bråck. Jag ser för frisk ut säger alla. Och visst kan det vara så. Jag är liksom inte typen som ligger ned på golvet och grinar och bönar och ber.
Men om jag säger att jag har ont så gör det ont. Och säger jag att det gör rejält ont så är det precis så det känns. Ja, jag kan förstå att det kan vara lite knepigt att läsa hur illa det är. Jag ser ju stark ut annars och tränar på det jag kan.

Jag är inte glad att jag fått disktjall. Nu ska vi se vad det är och vad jag kan göra. Imorgon vid lunch vet jag.

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2011. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läkarsvar

  1. Darrell Sallis skriver:

    Merely wanna remark that you have a very nice web site, I like the design and style it actually stands out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>