Skadad av träningen?

Oj, vad jag får många kommentarer o frågor om min diskskada. De som inte träna skrattar triumferande: just det, träning är farligt, det är därför jag inte tränar! Å: hur kan du som är så stark bli skadad? Är träningen fel? Skadlig?

Mina svar på de första kommentarerna brukar vara att jag faktiskt tror att jag skulle fått diskbråck för 10 år sen om jag INTE tränat. Å att jag kanske hindrade bråck genom att jag är så tränad. Det är mina gamla ”synder” som gör sig gällande. Alla tok-dumma saker jag gjorde när jag var ung o odödlig:-).

Så svaret på nästa fråga är att det INTE är träningen på Bim eller mina egna rehabövningar som skadat mig. Istället är det nog så att träningen fördröjt skadan.

Nu är det rörelse med ryggen i neutralposition som gäller, promenader 20 min x flera om dagen o stabövningar i 3-6 veckor till. Sen kan jag öka stegvis. Åre Extreme? Ja, det siktar jag definitivt på!

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2011, Hälsa, Motion och rörelse. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skadad av träningen?

  1. Elia Hryniewich skriver:

    F*ckin’ amazing things here. I am very happy to look your article. Thanks a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

  2. air yeezy skriver:

    My husband and i ended up being very ecstatic Michael managed to finish off his survey via the ideas he discovered when using the web pages. It is now and again perplexing to simply happen to be giving out things which usually other folks could have been selling. And we also fully grasp we need you to appreciate for this. The main illustrations you made, the simple blog menu, the friendships you can make it possible to foster – it’s got all awesome, and it’s really helping our son and us reckon that that matter is exciting, and that is incredibly important. Many thanks for everything!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>