Happy Meal som ny efter 6 månader!

Jag hittade just en länk på Foodmonitor.se, en bra sida med uppdateringar kring mat. Där visar de en snutt om en tjej i USA som köpt en Happy Meal på McDonalds som efter 6 månader inte ruttnat! Sex månader!

Det enda som hänt är att hamburgare och pommes frites hade blivit stenhårda. Under de sex månaderna låg de framme i rumstemperatur på en tallrik. Och inte en tillstymmelse till mögel, förruttningsprocess eller något annat. Skumt! Då kan man verkligen fundera på vad de innehåller. Ska kanske ta och köpa en själv och lägga fram och spara… Du kan se filmen här.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Happy Meal som ny efter 6 månader!

  1. Erik skriver:

    lla nog md en Pågens skivade formfranska där 5 skivor låg kvar i påsen i 3 veckor innan man såg någon förändring p.g.a. mögel. Vad 17 behandlar de brödet med, och är det hälsosamt? Tacka vet jag brödet från Hälsobageriet i Sollefteå.

  2. Katarina skriver:

    Är det sant? 3 veckor! Ja, så hembakat som möjligt med så få tillsatser det går är tveklöst bäst.

  3. Loving the information on this internet site, you have done great job on the posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>