Jag är godkänd!

Jamen hur kan jag ha glömt att skriva om bland det viktigaste som hänt de senaste veckorna!?! Jag är godkänd! Japp. Grönt ljus. Liiite till bara att träna på i slutet för att få allt på plats. Vad jag pratar om? Kontroll av ryggkotorna och därmed diskarna så klart!

Yes! Jag fick alltså godkänt i de tester som Grete från Kinetic Control gjorde på senaste skulderkursen som jag gick. Jag bad henne kolla mig på en rast – hon såg mig även när det var relativt akut och förfasades då över mina ”gapande” kotor som öppnades bakåt. Inga djupa multifider där som höll ihop kotorna inte. Nej, kotorna gapade mer eller mindre fritt och diskarna provocerades bakåt.

Nu, en sådär 600-900 repetitioner senare av mina pytte-kontrollövningar så har jag kontrol! Helt omedvetet. Musklerna slår på som de ska INNAN jag rör mig. Feedforward är där igen! Yes! Underbart. Kändes som att jag vann högsta vinsten på lotto. Fast så klart har jag jobbat för att nå hit också. Tränat noggrant och effektivt. Och hållt mig från ”dumheter”.

Så nu kan jag börja röra mig liiite mer. Ja då, jag ska ta det lugnt. Jag har lovat mig själv det. Den här gången spelar jag med för höga risker på handen. Samtidigt som det känns fint att det har gått så otroligt bra hittills som det faktiskt gjort. Jag känner mig helt återställd men vågar inte riktigt köra på än. Någon gång när jag visade övningar på genomgången av ett Peakpass (cirkel) så kände jag att: njaä, det där var inte riktigt bra och smart. Det blev lite för mycket. Bara av att visa 2-3 repetitioner av de 24 övningarna. Så det blir till att öka träningsdosen smart.

Men idag var jag ute och sprang med mina underbara barn. Lillkillen hade cykeltränat utan stödhjul redan innan så han ville softa i vagnen. Och stora killen cyklade på. Jag sprang. Och det kändes så bra. Underbart!

Men jag ska vara smart. Jag ska vara smart…

Det här inlägget postades i Åre Extreme 2011. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är godkänd!

  1. Ashley Heckbert skriver:

    This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>