Se upp för vardagen!

Hade klättrat upp i lillebrors våningssäng för att bädda. Så jag slängde ned kudden på golvet för att byta örngott. Men den råkade snudda till grejer på hans fönsterbräda. Jag såg i slow-motion hur allt ramlade. Så jag slänger mig baklänges och lite snett ut från våningssängen i ett enda kliv, landar snett på högerfoten och lyckas rädda hans ”discolampa” och andra småsaker från att falla (fast några grejer for i med ett duns) och gå sönder. Hur det gick med min rygg? Mjaaaaa… landade för snett och i ett för konstigt läge… fick känning. Men inget värre. Tror jag.

Att jag ska vara så dum-duktig! Att kasta mig ut från sängen snett bakåt fast jag knappt kan göra vanliga böjningar framåt än. Helt okontrollerat svingar jag mig ut för att rädda… en discolampa! Skit  ryggen. Discolampan är viktigare. Vilken prioritering! Åh, att jag aldrig kan lära mig att tänka mig för. Fast jag är så van vid att kroppen fungerar fint, att inte BEHÖVA tänka på vilka rörelser jag ska undvika. Men ändå…

Se upp för vardagen säger jag! Det är där skadorna kanske kommer! Inte under de mer kontrollerade träningspassen.

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Se upp för vardagen!

  1. Omar Saccucci skriver:

    You have noted very interesting details ! ps nice website .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>