Tightsen sprack!

Dagen är avslutad. Sammanfattning: Skoj! Utmanande. Intensiv. Fokus och koncentration. Rolig! Vad jag har ägnat mig åt? Filminspelning för en ny träningsdvd.

Jag och ”mr Redcord” (Glenn Bilby) möttes upp i morse upp på Gym&Sim i Vallentuna. Du vet, P-A Dagborns anläggning. Om du inte har varit där än är det VÄL värt ett besök. Fantastiskt! Som det mesta som P-A gör. Peter Frick anslöt med all sin filmutrustning. Ljusriggning, testning, sminkning och sånt. Och sedan var det dags för tagning.

Vad vi filmade? Coreträning i slyngor, och vi använde oss av Redcordutrustning. Vad det blir? En ny träningsdvd som når ut i slutet av året. Vi visar ett pass på 25 minuter, ett kortpass på 8 minuter, du får en ordentlig genomgång av alla övningar och vilka muskelslyngor som arbetar och du får en teoretisk genomgång av hur vi ser på coreträning och vad som är viktigt. Hur den blir? Riktigt bra tror jag. Jag menar, det är ju Peter som redigerar och fixar. Han kan ju till och med få stavgång att verka häftigt, fartfyllt och ”sexigt” på film. Så Redcord borde funka fint.

Allt löpte som smort. Ändå hann vi inte riktigt klart. Så det blir komplettering de kommande dagarna med någon timme. Det enda missödet var att mina tights SPRACK! Ja, de sprack! Mitt över rumpan. Från grenen och ända upp till linningen! Glenn såg det när jag bytte om och på nytt skulle visa övningar. Kattis, sa han, vad har du gjort med dina byxor där bak. Jag kollade i spegeln och där stack min bak och mina trosor ut! Gaaaah! Så det blev andra byxor i slutet av filmen. Så om du noterar det när du ser dvdn vet du nu varför jag byter byxor… Som tur var hann Peter aldrig få igång kameran och Glenn hann aldrig få upp sin iphone och föreviga min ändalykt.

Nu är det godnatt och sov gott inför en ny och spännande dag imorgon. Då är det dags för Kinetic Controls utbildning med shoulder. Underbart! Fantastiskt! Jag ser fram emot det! Så suss sött.

Det här inlägget postades i Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>