Fullt drag på Svettisdagarna!

Igår, lördag, föreläste jag två pass och körde en praktisk workshop på Friskis & Svettis Svettisdagar på GIH i Stockholm. Vilket härligt gäng! Vilken energi!

1 500 personer hade samlades igår, och även idag, för att inspireras och lära sig nytt. Mina bidrag var föreläsningar och workshop kring rörlighetsträning. Denna ”heta” träningsform som nu finner sin plats bland andra träningsformer. För rörlighet är ju så mycket mer än stretching.

Friskis passade i helgen på att lansera sitt nya konceptpass ”Flex” som just handlar om rörlighet. Aktiv och passiv rörlighet i olika positioner utförd med olika hastighet. Riktigt bra! Ska bli spännande att se hur det mottas mot motionärerna.

Samlade intryck? Som sagt: mycket energi, glädje, nyfikenhet. En riktigt härlig dag med andra ord!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fullt drag på Svettisdagarna!

  1. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>