Högmotiverade personer!

Just nu är jag i Mölndal utanför Göteborg och jobbar. Dagarna tillbringar jag i AstraZenecas motionslokal, tillsammans med ledare och instruktörer. Fantastisk anläggning måste jag säga. Riktigt fint satsat av företaget. Och riktigt bra ledare. Som ser hur de kan bli ännu bättre.

Innan jag kom hit har jag granskat cirka 20 filmer med pass som ledarna filmat under hösten. Nu är det dags för personlig feedback med ledarna och se hur de kan utvecklas mer.

I dag har jag reflekterat över hur förmånligt det är att jobba med högmotiverade personer. Personer som brinner för det som de gör och som inte vill något mer än utvecklas. Här behövs ingen övertalning för att de ska se nyttan av kvalitetssäkring. De ser fram emot att träffas – även om det kan vara lite pirrigt – och se vilka delar som kan vidareutvecklas.

En underbar dag har gått i ett snöigt Mölndal. I morgon träffar jag nya personer, liksom på torsdag. Och på fredag är det ”final” med utbildning under tre timmar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Högmotiverade personer!

  1. I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>