Ses på mässan!

Gaaah! Vilken segdragen förkylning jag har! Nu har den satt sig på stämbanden så jag låter hes, mörk och dov. Och håller på att tappa rösten helt. Många tror nog jag pimplat whisky hela kvällen innan. Om det ändå varit så… ;-) . Men nu är det bara förkylning.

Idag skulle jag har varit på Allt för hälsa mässan i Älvsjö. Årets största begivenhet. Där skulle jag ha stått i BungyPumps monter och pratat om deras bra stavar. Och jag skulle ha hållit en miniföreläsning i MåBras monter. Men istället blev det vitlökste med honung idag med. Och talförbud.

Men jag laddar till imorgon. Då ses vi där! Jag är på stora scenen med en BungyPump show kl 11 och 14. Nej, det är inte jag som ska showa – så kul ska vi inte ha. I stället är det en grupp tjejer som ska hitta på något fartigt. Spännande! SEN ska jag prata kort om staven. Så är du nyfiken: kom dit!

Eller kom till MåBras monter kl 12 och 15 och lyssna till mina miniförläsningar i temat: sant och falskt om träning. Andra tider finns jag i BungyPumps monter.

Väl mött! Ta gärna med en Vicks Blå sockerfri till mig så blir nog min hals glad :-) Krya på mig säger jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ses på mässan!

  1. Matruindy skriver:

    Vendite Kamagra In Spagna Tadalafil 40mg п»їcialis Kamagra Where To Buy

  2. Rodrick Ferber skriver:

    Thank you for sharing with us, I conceive this website really stands out : D.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>