Vitlök, ingefära och honung

Oj vad länge sedan det var som jag var så här förkyld. Rejäl snuva helt enkelt. Jag har hållit mig frisk hela hösten, trots mycket snuva och sjukdom omkring mig. Jag är säker på att det beror på att jag motionerar och lever sunt. Och i veckan som gick hörde jag något om en sådan rapport som gjorts på ungdomar. De som motionerar regelbundet är friskare än sina soffliggande kompisar. Logiskt.

För min del har det varit varanna vecka av förkylningsbaciller. Varannan vecka under totalt 10 veckor har det ena av barnen här i huset varit rejält förkyld. Med hosta. Slem. Låter som det är på väg ned i luftrören. Sen en vecka utan förkylning då kroppen passat på att göra sig helt frisk igen. Innan nästa attack. Men till slut orkade väl inte kroppen med när även veckan däremellan innebar förkylning. Och så blev det definitivt inte bättre av flygresan i helgen till och från Åre. 

Så nu är det te gjord på färsk vitlök, färsk ingefära och så lite honung i som gäller. Ljummet vatten bara så det inte är kokande. Känns nyttigt. Hur jag luktar vågar jag inte tänka på. Det gäller att bli frisk till fredag och helgen. Då ska jag prata och vara ute på Stockholmsmässan hela helgen. Du har väl inte missat att det är Allt för hälsan då? Ses där!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vitlök, ingefära och honung

  1. Donya Nishiyama skriver:

    I will right away snatch your rss as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise in order that I could subscribe. Thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>