Lucka 15 – glädje

Att skratta, det vet vi flesta att det är som rena hälsokuren för hela kroppen. Frågan är hur ofta du skrattar i vardagen. Då menar jag verkligen SKRATTAR. Med hela kroppen och sinnet. Kanske det inte är så många gånger…?

Visst kan vi småle eller till och med le riktigt brett. Eller lägga på något litet ljud. Men ett rejält skratt är rätt sällsynt i vardagen för de flesta. I alla fall om det ska vara några gånger om dagen.

42-15530885

Så idag blir uppgiften att ge kroppen en positiv boost genom 3 ordentliga skratt. Leta härliga tillfällen och härliga personer att skratta med. Skratta åt dig själv eller med andra – däremot inte åt andra. Skratta tillsammans av äkta glädje med en värme.

Om du har svårt att få till skratten kan en härlig komedi hjälpa till. Eller skrattyoga. Fake it til you make it, säger man. Kroppen känner inte skillnaden på riktigt skratt eller konstgjort skratt. Muskler och hormoner reagerar på samma sätt. Så om du gillar skrattgrupper så är det här dagen för det. Eller kanske dagen att prova det om inte annat.

Lycka till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>