Lucka 19 – fjärde ljuset tänt

I dag tände vi det fjärde ljuset i staken, och nu finns det inte fler att tända. Nu är julen snart här. Julefrid till oss alla!

Snön har fortsatt att vräka ned idag här i Stockholmsområdet och plogbilarna har inte riktigt hunnit med. Men vad gör det när det nalkas ännu en vit jul! Härligt!!

Dagens tankar kom ut alldeles för sent så därför skriver jag bara några rader så här. Nya tag imorgon.

Kom ihåg att det alltid är nya dagar, nya timmar och nya minuter som vi möter. Allt går att skapa i framtiden, bara vi har tro på det vi önskar och vill det tillräckligt mycket.

Ta hand om dig själv. Och ta hand om dina barn. Tänk på att du är dina barns röst så länge som de är minderåriga. Se det som en möjlighet och hjälp dina barn att må bra.

Nu är det snart juletid. Med så många önskningar, så stora förväntningar. Så mycket jämförelse av vad de fick i julklapp (eller inte fick). Låt oss tagga ned förväntningarna och mer försöka se till det sköna i att ha ledig tid tillsammans. Och att inte gör något alls tillsammans. Bara vara. Skön kväll!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>