Stödpelare och torrsim

Helgen är slut och det är dags att summera veckan som gått. En innehållsrik vecka med en massa nya utmaningar, både till kropp och själ. Mycket tid har jag varit med mina kära barn, en period där det behövs just nu. Så skönt att kunna ge tröst och finnas till för andra, utan krav och utan tvång. Bara vara nära. Som en grundpelare.
Fast ur andras perspektiv kanske det upplevs som att försvinna in i det egna. Fast ibland kan situationen kräva det. Att fokus smalnar av och riktas. För att sedan vidgas igen och vara bredare.

Helgen avslutades med en något sönderhackad kurs (för min del) med Redcord. Glenn Bilby ledde oss vetgiriga genom några dagar med slyngträning, som avslutade idag med att hänga i fyra punkter i luften samtidigt. Snacka om instabilitet! Riktigt skoj. Jag tog det RIKTIGT lugnt. Bäst att fortsätta vara smart i ryggrehaben…

IMG_0116 IMG_0117

Och så har min och Glenns träningsdvd med Redcord också börjat ta form! Jaaaa! Vi fick en provdvd av den underbart duktige Peter Frick på ladda.se Nu ska jag kolla igenom den och så blir det slutputsning. Skoj! Och lite jobbigt att titta på mig själv. Filmen har jag inga problem med längre. Men rösten. Rösten! Låååååter jag så där??? Heeemskt! Tycker jag fortfarande. Så det är med självdisciplin som jag sätter mig framför dvdn och lyssnar på min egen föreläsning som finns med på dvdn. Utmanande. Och skoj!

Välkommen nya vecka!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>