Det funkar!

Ett minne består extra starkt från Sälenveckan, och det är känslan av att ha RIKTIGT bra stabilitet i höfterna när jag åkte utför i pisterna!

Jag har åkt mycket utför under många år och anser mig själv som en rätt bra och van åkare som har koll på hur det ska kännas i kroppen. Och den här gången slog det mig flera gånger hur stabil jag kände mig på höftens utsida (Gmedius framför allt). Musklerna bara slog på automatiskt och de bara var där. Rejält stöd Jag kan inte minnas att jag någonsin har känt det så tydligt förut.

Så tack till alla korrektiva övningar med egen kropp som jag gör själv. Och tack till Redcord som med sin slyngträning ger fantastiska möjligheter att utmana kroppen på nya sätt och att upptäcka – och korrigera – obalanser.

Häftigt! Det funkar, det som jag pratar om. Det är alltid en skön känsla att uppleva själv!

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det funkar!

  1. Jan Gannetti skriver:

    I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a fantastic informative site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>