Att minnas EN övning om dagen

Att det ska vara så svårt! Att fixa en enda övning  varje dag. Och ändå så jobbar jag med träning själv, med korrektiva övningar. Suck.

Jag har fått två korrektiva övningar av sjukgymnasten som jag går hos nu på Bosön. Två enkla övningar som jag ska göra varje dag. Jag korrigerade ganska snabbt detta till en övning om dagen, så kan jag växla mellan de två. Jag känner mig själv tillräckligt bra för att inse att två övningar varje dag blir för mycket. Den ena ska jag dessutom göra 3 x 10 av.

Men inte ens en övning om dagen lyckas jag alltid med. Igår, till exempel, kom jag på när jag lagt mig i sängen att jag inte gjort dem. Så jag gjorde någon liten rotationsövning när jag höll på att somna. Mest för att stilla mitt samvete tror jag. Innan dess hade jag glömt bort övningarna. Glömt! Fast jag tränat annat under dagen. FAst jag varit på gymmet hela dagen. Fast jag VET att det är viktigt att göra något litet varje dag. Men jag GLÖMDE!

Så jag beundrar verkligen alla ni som VERKLIGEN gör era övningar varje dag. När jag hade mer akut ryggproblem i somras, när mina diskprotrusioner klämde och gjorde sig påminda mest hela tiden, då är det klart att jag mindes att träna. Men nu, när det inte gör så där akutont utan jag känner mig rätt bra. Då försvinner det ur minnet.

Så, nu ska jag göra mina övningar. Innan jag glömmer dem igen. Tjing!

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att minnas EN övning om dagen

  1. Everette Kasky skriver:

    Very good info can be found on site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>