Cd för djupavslappning

Balansen mellan att göra och bara vara är viktig, mellan aktivitet och vila, mellan att producera och reflektera. Många frågar mig om en bra cd för avspänning och avslappning. Själv använder jag mig av den här från Anders Wallin www.innerpower.se

Anders Wallin cd

Den är enkel att följa och har ett spår som är cirka 18 minuter långt - rätt lagom så man ”hinner” få in den i vardagen. Bäst effekt får du om du lyssnar varje dag. Samtidig som det vanliga ”allt är bättre än inget” helt klart gäller även här. Det viktiga är att få rutim på att lyssna och att det känns överkomligt och lättillgängligt.

Läs mer om cdn eller om Anders här.  

Anders jobbar även i fantastiska processer när det gäller att omprogrammera hjärnan från negativa mönster till det du verkligen önskar. Hypnos ochtrance har fått lite flummig och negativ klang men det är inget hokus pokus utan mer riktigt djup avslappning där hjärnan är fullständigt klar. Häftigt! Läs mer på Anders sida.

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Cd för djupavslappning

  1. Sirpa skriver:

    Den CD:n gillar jag oxå. Har varit på samma NLP-kurs med Anders för några år sen – ruskigt duktig kille och härligt crazy!

  2. Amada Mihalik skriver:

    Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>