Lärt mig springa?

Jag har lärt mig att springa! Ja, för två veckor sedan känns det så. Eller i alla fall som om jag börjar få lite kläm på det. 43 år och lärt mig springa. Ja, för vissa tar det längre tid än för andra…

Det var för två veckor sedan som jag för första gången kände mina FÖTTER. Tidigare har jag liksom mest tänkt på att kroppen ska framåt. Ja, eller så har jag inte tänkt alls. Ofta går jag ut och springer när jag ska göra en föreläsning, eller förbereda en presentation. Och då är tankarna helt på andra håll än i kroppen.

Men för14 dagar sedan kände jag  mina fötter. Och att kraften kom från fötterna. Att det är de som trycker fram min kropp när jag springer. Att jag trycker ifrån bakåt så att marken flyttas bakåt (typ). Och vips var känslan i höger hälsena borta, i vänster knä och vänster baklår. Intressant!

Ska bli ännu mera spännande att se var den nya ”tekniken” kommer att sätta sig i kroppen. Men det var skönt. Och coolt. Att upptäcka fötterna!

Det här inlägget postades i Motion och rörelse, Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lärt mig springa?

  1. Shad Mcdowall skriver:

    Some really prize content on this site, saved to my bookmarks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>