Redcord tandem

JAAA! Nu har mitt paket från Redcord kommit. Med mina två trainers, elastiska band, slyngor och dynor. Nu ska de upp i taket i hallen där nere eller i gästrummet. Och sen blir det till att ”flyga”. In med både armar och ben i slyngorna och utföra övningar fritt i luften. Sååå bra. Och sååå kul!

På lördag ska snälla Jörgen Christensen komma hem och kolla hur allt kan sättas upp och fixeras. Så vi inte riskerar att ramla ned när vi hänger där upp och ned eller fastsatt i både händer och fötter :-) . Snart är det dags. Snart…

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>