Riktigt skoj PT

Idag kom en PTkund som jag tror är en av de ”roligaste” som jag har haft. Inte för att jag kategoriserar rolig eller tråkig i vanliga fall.  Alla är verkligen intressanta och spännande på sitt sätt.

Att jag säger att dagens ena PTkund var bland den ”roligaste” är för att hon är en av mina allra godaste vänner och troligen den som jag har känt längst – och som jag fortfarande har kontakt med. Hon kom till mig idag. För att få hjälp. För hon känner av ryggen och får ont. Det är nog ett av de finaste betyg jag har fått på att det jag gör verkligen funkar och att folk har förtroende för mig. Riktigt skoj!

Att anlita en nära vän kan ju vara lite riskabelt. Tänk om man inte gillar. Om man inte får hjälp. Om man tycker det är värdelöst. Hur gör man då? Slingrar sig ur på ett ”snyggt” sätt (läs oärligt och med hjälp av vita lögner). Eller lägger korten på bordet och testar vänskapen en gång för alla? Så det enklaste kan vara att anlita någon annan.

Så när min nära kära väninna kom idag blev jag riktigt glad. Hon tog chansen för hon tror på det jag gör. Skoj! Det härliga är också att hon har mod nog att säga vad hon tycker om mitt arbete. Vi har den sköna raka dialogen.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Riktigt skoj PT

  1. Neta Kalman skriver:

    Outstanding post, you have pointed out some superb points, I likewise believe this s a very superb website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>