Gubbsjukas kjolkrav

Jamen nu har vi väl ändå fallit tillbaka till stenåldern??? Jag läste i dagens DN att internationella badmintonförbundet har beslutat att badmintondamerna MÅSTE spela i kjol. Detta för att göra tävlingarna mer attraktiva för publik och tevetittare. Jamen vad tusan!! Snacka om att gubbsjukan styr!

Varför inte satsa på annan uppläggning av sporten eller tävlingarna. Förhoppningsvis är det ju sporten och tävlingarna man vill se på. Inte locka gubbsjuka män som kikar in under kjolarna och undrar vad eller om det finns något där under. Bläääää säger jag.

Varför kan inte tjejerna få välja klädsel själva? Välja det som de trivs i? De som vill spela i kjol kan väl få göra det och de som väljer shorts kan väl få göra det.

Vilket blir svaret på killsidan? Av med tröjorna och krav på deffade överkroppar. Eller kanske en Borat-dräkt som de kan spela i. Fast det senare skulle nog mest avskräcka både män och kvinnor att titta.

Det liknar lite beachvolleyboll där damerna har mått på hur stora bikinibyxorna får vara – hur mycket tyg som får täcka baken. Suck!

Näe, fram för sport för sportens skull. Annars kan tittarna hellre gå på uppvisning av underkläder eller andra mer lättklädda shower som lockar till erotiska tankar.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gubbsjukas kjolkrav

  1. Le Terrett skriver:

    I got what you mean ,bookmarked, very decent internet site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>