Nytt bokmanus

Just nu sitter jag och skriver för fullt på mitt och Jose Nunez nya träningshäfte till SISU som ska ut i höst/vinter. Det blir en massa roliga och bra övningar tillsammans med en dvd där vi praktiskt visar hur alla övningar går till. Vad boken handlar om… vet inte om jag ska avslöja det än. Nya redskap blir det i alla fall – eller kanske inte nya men lite ovanliga. Enkla som alla kan köpa och använda, ute som inne.

Att skriva är ett riktigt roligt arbete! Fast det där med vardagsmotion, det blir minimerat. Jag har min arbetsplats hemma och det är 15 steg mellan skrivbord och kök, och 10 steg till toaletten. Så några 10 000 steg om dagen kommer jag inte upp i genom den dagliga rörelsen. Tack och lov har jag en inbyggd känsla för att behöva röra på mig. Att sitta en hel dag ger obehag i kroppen, krypningar i benen, rörelsebehov i mage och rygg och en kropp som skriker av att vilja få ut lite energi. Och att samtidigt skapa ny energi!

Jag tror att alla kan skapa en sådan känsla/behov. Den kommer av sig själv när du väl är aktiv och har fått rutin på att röra dig och motionera. Så ju mer du rör dig, desto mer naturligt kommer det att kännas att röra sig.

Jag återkommer med mer info om häftet när det är dags. Nu ska jag knattra vidare…

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått, Teve, tidningar och annat jag gör. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt bokmanus

  1. Taylor Cargill skriver:

    Some truly nice and utilitarian info on this internet site, besides I think the layout has excellent features.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>