Bloggen är uppe igen!

Yes! Nu är bloggen uppe igen. Jag och några till på Loopias webbhotell drabbades plötsligt av någon form av ”raderar-sjukan”. Jag skrev inlägg från en fantastisk helg på Selma Spa i Sunne under helgen. Men allt jag skrev försvann! Kvar fanns bara en rubrik. Och tomt innehåll. Jag skrev fem inlägg innan jag gav upp. Men nu är bloggen igång igen (hoppas jag).

Den 13-15 maj var jag i alla fall på Selma Spa med Bodies in Motion som anordnade www.functionisfun.se Det här är ett återkommande event så boka in alla helger i maj under 2012 för säkerhets skull. Så du kan vara med då. Jätteskoj och härligt!

95 personer svettades, boxades, lyssnade, tränade med käppar (inte capoeria utan käppträning á la Jose), sprang ute och i bassäng, acroyogade, körde Nia motions… Riktigt härlig blandning!

Underbart spa, riktigt god mat och sköna sängar. Vad mer kan man begära? Jo, trevliga människor och det fanns det i överflöd. Japp, jag är lyrisk, som du kan läsa.

Så häng med nästa år!

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggen är uppe igen!

  1. Junitjej skriver:

    Åh, dit skulle jag vilja åka någon gång. Synd att det är så långt hemifrån mig. Jag har nyligen varit på Smögens Havsbad (också spa) och det var ljuvligt!

  2. Dagny Miles skriver:

    I enjoy reading and I believe this website got some truly useful stuff on it! .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>