Maj, sköna maj är HEKTISK!

Nu har startskottet gått för en av årets mest hektiska veckor för mig. Nu är det att tuta och köra. Imorgon, tisdag, är en viktig dag för mig och min familj, så tänk lite extra på oss då och skicka positiv energi till oss alla involverade under eftermiddagen. En dag som slukar mycket tankar och energi just nu. Skönt när den är över.
Sen blir det avslutning på dagis direkt efteråt, och på basket för stora killen. Avtackning av de 6-åringar som tar ”examen” från dagis. Det är stort!

Onsdag till fredag är jag åter på fina Gym&Sim och utbildar deras PT i funktionell träning: från korrektivt till fys. Så skoj!!! Och på torsdag kväll slinker det även in en skoj motivationsföreläsning som jag håller för Rikspolisen på en eventdag som de anordnar för sin personal. Och på fredag får vi se hur många av G&S PT som får sin ”examen” :-) .

Sen tar alla privata aktiviteter vid med klassfest på kvällen, första graderingen på jujutsun för stora killen på lördagen (det är stoooort!) och basketavslutning på Fryshuset på söndagen med medaljer. Och då ska lillkillen på kalas. Maj, sköna maj är här. Då ALLT ska hända! Innan alla går på sommarledighet.

Var min egen träning hamnar? Någonstans mittemellan alla medaljer, tårtor och sånt. Men nog tusan ska jag se till att den blir av! Den är en del av vardagen. Och viktig för att orka i sköna maj´s tempo.

Det här inlägget postades i Tankar om stort och smått. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Maj, sköna maj är HEKTISK!

 1. Sirpa skriver:

  Ja maj är galet när man har barn! Allt ska hinnas då, alla avslutningar är ju ok, men varför ska alla föräldramöten, utv-samtal också ligga just då? Det fattar jag inte…
  Ska hålla alla tummar att det går bra imorgon. Skickar massa kärlek! Kram

 2. admin skriver:

  Taaack! Såg det först nu. Dagen gick bra. Fortsättning följer i oktober. Stor kram till dig och er. Hoppas ni kommer på plats bra här i Stockholm.

 3. Dorris Lanuza skriver:

  As a Newbie, I am constantly browsing online for articles that can help me. Thank you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>